Válaszold meg a következő kérdések mindegyikét, a kijelölt “becsekkolós” napodon (szerda/szombat). Válaszaiddal legyél pontos és őszinte, hiszen így érünk el sikereket! Ne feledkezz meg a három friss fénykép feltöltéséről!

HETI BECSEKKOLÁS

A mérlegelést vagy heti 1x, a becsekkolás reggelén, éhgyomorra végezd, vagy pedig a hét minden egyes reggelén, és a becsekkolás napján vonj átlagot belőle.
Fontos, hogy jelezd, ha a jelenlegi adagok nem elegendőek (éhesnek érzed magad) vagy ha túl soknak találod őket (nem fogyasztod el az egészet, kihagysz étkezéseket, stb…)
Hány edzést sikerült megcsinálni a héten?
Kihasználtad-e a heti MEGENGEDETT (csaló) szabad- étkezésed?
Általános energiaszint
Alvás-minőség/mennyiség
Apró sikerek, kis megcsúszások, minden jöhet, mesélj!

Kérlek várd meg, hogy feltöltődjön minden kép (100%) mielőtt elküldöd!
Drop files here or
Max. file size: 256 MB, Max. files: 6.

    A becsekkolásodra aznap választ kapsz, amennyiben a megadott nap délelőtti óráiban beküldöd. Kérlek vedd figyelembe, hogy a becsekkolások beérkezési sorrend szerint kerülnek feldolgozásra, így minél később küldöd be, annál későbbi válaszra számíthatsz. Amennyiben a becsekkolásod nem küldöd el a kijelölt nap (szerda/szombat) folyamán, a válaszra és az étrended/edzésterved beállítására csak a következő hét közepén kerül sor, ami pedig az elvesztegetett napok miatt egyenlő a fejlődésed kitolódásával.

    error: Content is protected !!