A testrekompozíciós program, ami megváltoztatja az életed

A REKOMP 1.0 EGY 90 NAPOS ONLINE TESTREKOMPOZÍCIÓS PROGRAM, AMIRE KORLÁTOK NÉLKÜL BÁRKI JELENTKEZHET, A LAP ALJÁN TALÁLHATÓ JELENTKEZÉSI LAP KITÖLTÉSÉVEL. A PROGRAM 2021 február 1.-ÉN INDUL BORKA AMELITA TÁPLÁLKOZÁSI TANÁCSADÓ ÉS SZEMÉLYI EDZŐ VEZETÉSÉVEL. A PROGRAM VÉGÉN A HÁROM LEGLÁTVÁNYOSABB EREDMÉNYT ELÉRŐ RÉSZTVEVŐ NYEREMÉNYBEN IS RÉSZESÜL!

A GARANTÁLT NYEREMÉNY, AMI MINDENKIENK JÁR: rengeteg hasznos tudás, ÚJ TEST, ÚJ PERSPEKTÍVÁK, ÚJ “ÉN”!

 a “motivációs díjak” között szerepel 6 hónapos- 132.000, valamint 3 hónapos- 66.000 forint értékű coaching csomagok, személyre szabott naplók, amiben a nyertesek vezethetik további sikereiket,  értékes vitamincsomagok és profi fotózás, 31.000 forint értékben, Bogár Zsanett fényképész jóvoltából, a Maddison vagy az Ndustrial stúdióban. (részletek a felhasználói feltételekben)

-A PROGRAMBA VALÓ BEKERÜLÉST EGY VÁLOGATÓ ELŐZI MEG. A NEVEZÉSNEK NINCSENEK KORLÁTAI VAGY ELŐFELTÉTELEI, AZONBAN A LÉTSZÁM LIMITÁLT, EZÉRT A BEKERÜLÉS NEM GARANTÁLT. A PROGRAM MINDENKI SZÁMÁRA NYITOTT, AKI 18 ÉVES VAGY ANNÁL IDŐSEBB A PROGRAM MEGKEZDÉSEKOR. A RÉSZVÉTELHEZ NINCS SZÜKSÉG EDZŐTEREMHEZ VALÓ HOZZÁFÉRÉSHEZ. 

-A PROGRAMHOZ VALÓ CSATLAKOZÁS INGYENES. A PROGRAM 90 NAPIG TART 2021 FEBRUÁR 1.- TŐL KEZDŐDŐEN. AMENNYIBEN EZ IDŐ ALATT A RÉSZTVEVŐ ÚGY DÖNT, HOGY NEM FOLYtATJA, 3000 FORINTOS SZANKCIÓ KISZABÁSÁRA KERÜL SOR. 

 

-A 90 NAPOS PROGRAMRA VALÓ NEVEZÉSHEZ A KÉRDŐÍV KITÖLTÉSE MELLETT HÁROM FÉNYKÉP CSATOLÁSÁRA VAN SZÜKSÉG. A BEKÜLDÖTT FÉNYKÉPEKNEK EREDETINEK KELL LENNIÜK, SEMMILYEN ESZKÖZZEL NEM MÓDOSÍTHATÓK. A BEKÜLDÖTT FÉNYKÉPEKEN A RÉSZTVEVŐ TELJES TESTÉNEK JÓL LÁTHATÓNAK KELL LENNIE, TETŐTŐL TALPIG. A FÉNYKÉPEKET SIMA, LEHETŐLEG VILÁGOS HÁTTÉRREL KELL ELKÉSZÍTENI. A FÉNYKÉPEKEN A NŐI RÉSZTVEVŐKNEK BIKINIT VAGY RÖVIDNADRÁGOT ÉS SPORTMELLTARTÓT KELL VISELNIÜK, FÉRFIAKNAK PEDIG RÖVIDNADRÁGOT. 

 

-A RÉSZTVEVŐ FELELŐSSÉGE, HOGY A KAPCSOLATTARTÁS TELJES IDEJE ALATT ŐSZINTE KOMMUNIKÁCIÓT FOLYTASSON A SZERVEZŐVEL. A NEM MEGEMLÍTETT BETEGSÉGEKÉRT, ALLERGIÁKÉRT ÉS EGYÉB EGÉSZSÉGÜGYI KÖRÜLMÉNYEKBŐL ADÓDÓ ESETLEGES PROBLÉMÁK MIATT A SZERVEZŐ NEM VÁLLAL FELELŐSSÉGET. 

 

-A RÉSZTVEVŐ VÁLLALJA AZ ESETLEGES SÉRÜLÉSEK ÉS EGÉSZSÉGÜGYI PROBLÉMÁK KOCKÁZATÁT, AMELY A 90 NAPOS PROGRAMBAN VALÓ RÉSZVÉTELBŐL ERED. EZEKÉRT AZ ESETLEGES SÉRÜLÉSEKÉRT A SZERVEZŐ NEM VONHATÓ FELELŐSSÉGRE. 

 

-A PROGRAM KERETEIN BELÜL ADOTT JAVASLATOK ÉS TERVEZET BE NEM TARTÁSA MIATTI ESETLEGES EGÉSZSÉGKÁROSODÁS VAGY EREDMÉNYTELEN ALAKFORMÁLÁS ESETÉN A SZERVEZŐ NEM VÁLLAL FELELŐSSÉGET. 

 

-A PROGRAMHOZ VALÓ CSATLAKOZÁS INGYENES, A RÉSZTVEVŐ A SZOLGÁLTATÁSÉRT CSERÉBEN NEM KÖTELEZHETŐ SEMMILYEN PÉNZBELI TÉRÍTÉSRE. 

 

-A SZOLGÁLTATÁSÉRT CSERÉBE A RÉSZTVEVŐ TELJES JOGOSULTSÁGOT AD A SZERVEZŐ SZÁMÁRA A RÉSZTVEVŐ FEJLŐDÉSÉT ÉS VÉGEREDMÉNYÉT MIND ÍRÁSBAN MIND FÉNYKÉPEKKEL NYILVÁNOSAN DOKUMENTÁLNI, ÉS A KÉSŐBBIEKBEN REFERENCIAKÉNT FELHASZNÁLNI. AZ ONLINE NEVEZÉS BENYÚJTÁSA AZ RÉSZTVEVŐ BELEEGYEZÉSÉT ÉS ENGEDÉLYÉT JELENTI A SZERVEZŐ SZÁMÁRA, HOGY NEVÉT ÉS FÉNYKÉPEIT PROMÓCIÓS ÉS REKLÁM CÉLOKRA HASZNÁLJA FEL, ÜZLETI TEVÉKENYSÉGÉNEK VAGY A 90 NAPOS PROGRAM NÉPSZERŰSÍTÉSÉRE. 

 

-A RÉSZTVEVŐ KÖTELES MINDEN HÉTEN A KIJELÖLT “CHECK IN” NAPON A SZERVEZŐ FELÉ DOKUMENTÁLNI A FEJLŐDÉSÉT, HÁROM OLDALI FÉNYKÉPEKKEL ÉS A SZERVEZŐ ÁLTAL MEGHATÁROZOTT MÉRÉSEKKEL. A SZABÁLYOK A PROGRAM ALATT VÁLTOZHATNAK A 90 NAPOS PROGRAM TELJESKÖRŰ TÁMOGATÁST ÉS MOTIVÁCIÓT NYÚJT A RÉSZTVEVŐ SZÁMÁRA, A LEHETŐ LEGJOBB EREDMÉNYEK ELÉRÉSÉRE TÖREKEDVE. 

 

-A 90 NAPOS PROGRAM GARANTÁLTAN TARTALMAZ: 

-TESTRE SZABOTT EDZÉSTERVET

 -TESTRE SZABOTT ÉTRENDET 

-AJÁNDÉK CSAPAT PÓLÓT A RÉSZTVEVŐ ÁLTAL MEGADOTT LAKCÍMRE KIKÜLDVE 

-HOZZÁFÉRÉST A PRIVÁT FACEBOOK-CSOPORTUNKHOZ 

 

-A 90 NAPOS PROGRAM DÍJAZÁSI RENDSZERE: 

A 90 NAPOS PROGRAM VÉGÉN AZ ELSŐ 3 HELYEZETT ÉS EGY KÜLÖNDÍJAS MOTIVÁCIÓS DÍJAKBAN RÉSZESÜL, AMELYEK A KÖVETKEZŐK SZERINT ALAKULNAK: 

I. HELYEZETT: 

II. HELYEZETT: 

III. HELYEZETT: 

KÜLÖNDÍJAS: 

 

-A MOTIVÁCIÓS DÍJAK FIXEK, ÉS KÉSZPÉNZT VAGY MÁS ALTERNATÍVÁT A SZERVEZŐ NEM KÍNÁL. 

-A NYERTESEKET A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁKON KERESZTÜL FOLYTATOTT SZAVAZÁS EREDMÉNYEKÉNT VÁLASZTJUK KI, AMELYET A SZERVEZŐ MÉR. 

-A SZERVEZŐ FENNTARTJA A JOGOT, HOGY LEMONDJA A VERSENYT A PROGRAMON KÍVÜL ÁLLÓ KÖRÜLMÉNYEKRE HIVATKOZVA. 

-A SZERVEZŐ FENNTARTJA A JOGOT, HOGY KIZÁRJON MINDEN OLYAN RÉSZTVEVŐT, AKI A SZERVEZŐ BELÁTÁSA SZERINT TOVÁBBÁ NEM JOGOSULT ARRA, HOGY RÉSZT VEGYEN A 90 NAPOS PROGRAMBAN. 

-A RÉSZTVEVŐ VÁLLALJA, HOGY BETARTJA A 90 NAPOS PROGRAM HIVATALOS SZABÁLYAIT ÉS A SZERVEZŐ DÖNTÉSEIT. 

-A NEVEZÉSI HATÁRIDŐ 2021 JANUÁR 20. EZEN IDŐPONT UTÁNI NEVEZÉSEKET A SZERVEZŐ NEM KÖTELES ELFOGADNI.

-A PROGRAMBA BEJUTÓKAT A SZERVEZŐ 2021.JANUÁR 25.-ÉN ÉRTESÍTI.

-A JELENTKEZÉSSEL A RÉSZTVEVŐ BELEEGYEZIK A FENT LEÍRT FELHASZNÁLÓI FELTÉTELEK MINDEN PONTJÁBA.

REKOMP 1.0 jelentkezési lap
Please enter your email, so we can follow up with you.
Selected Value: 0
error: Content is protected !!